Abigail
Abigail
Serotonineboost, Wedstrijd zwemmen, Tennis, Ziekenhuis, Barbell & Weightliften/ Amsterdam Throwdown

Mijn naam is Abigail en ik werk sinds november 2022 als CrossFit Level 1 Coach bij Sero. Ik sport sinds juni 2019 bij Sero en dat is mijn beste beslissing ooit geweest. In het begin moest ik er behoorlijk in komen, ik twijfelde of ik wel fit genoeg was om te kunnen starten met CrossFit en werd onzeker omdat ik alleen maar de dingen zag die ik (nog) niet kon. In april 2020 ging echter de knop om want toen ik startte met voeding/afvallen en consequent trainen was er geen houden meer aan: ik werd en ben nog altijd verliefd op CrossFit en op Sero! Ik krijg na elke WOD letterlijk een serotonine boost en ik hoop dit enthousiasme ook over te kunnen brengen aan jou.

Achtergrond
Ik ben altijd wel actief geweest, ik heb vroeger jarenlang wedstrijd gezwommen bij ZV Aquarius en ik heb heel lang getennist. Toen ik ging studeren zocht ik echter een sport waarbij ik niet gebonden was aan vaste tijden en ben ik in de sportschool beland. Dit heb ik met plezier gedaan, maar ik miste op een gegeven moment een doel en de sociale aspecten van een groep, vandaar dat CrossFit mij enorm aansprak.

Favo movements
Ik heb een voorliefde voor de barbell & weightlifting, ik ben ook van plan om mijn certificaat voor weightlifting coach te halen. Daarnaast zijn dumbbell snatches, HSPU's, boxjumps en (na héél véél oefenen) double unders mijn favoriet. 

Werk
Ik werk fulltime als verpleegkundige in het ziekenhuis, dus ik plak ook graag een pleistertje op je blaar als dat nodig is!

CrossFit goals 2023
Naast dat ik jou als coach graag ondersteun om jou doelen te behalen, heb ik zelf ook doelen voor dit jaar. Ik wil mij meer focussen op mobiliteit en het beoefenen van strict movements (zoals strict pull-ups en ringdips) en ik wil dit jaar heel graag meedoen met de Amsterdam Throwdown! Let's go!!