Raymon
Raymon
Verbinden - Toegankelijk - Vriendelijk - Trainingsbuddy - Pompen!

Holaaaa, 

 

Raymon hier, of Ray als je me misschien al wat langer kent ;) 

Ergens in 2017 ben ik begonnen met CrossFit, die net als de meeste 2 of 3 keer per week een WOD mee deed. Er ging een wereld voor me open met alle oefeningen die ik moest doen en de lastige technieken die daarbij hoorden. Ik begon het steeds leuker te vinden. Elke keer weer het gevecht tegen dat stemmetje in je hoofd.

 

Het was nooit moeten voor mij. Ik mocht naar de gym, een plek waar ik alles kon vergeten en door de CrossFit community veel vrienden kon maken. Al gauw werd het 4-6 keer per week sporten, en werd hongerig om beter te worden. 

 

Na mijn stage ben ik blijven hangen in de CrossFit box en stond ik steeds vaker voor de klas, in plaats van erin. De energie die ik krijg van het lesgeven en mensen helpen te verbeteren vind ik niet zo snel ergens anders. Ik houd van mensen om me heen, interesse te tonen en om mee te denken. Als coach wil ik een open en toegankelijke houding uitstralen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen in je doelen.  

 

Goed, verder kom ik uit Heiloo maar woon ik nu al wat jaartjes in Alkmaar, samen met mijn vriendin. We zijn allebei sportief, gaan graag uit in de stad of naar festivals, in de zomer liggen we liefst elke dag op het strand en zijn we lekker ondernemend. 

 

Bij Sero ga ik vooral CrossFit lessen geven, maar ik vind gymnastics, weightlifting en ook kids/teens heel leuk. Lekker allround dus. Ik doe sinds kort ook personal training en maak schema's die jij kan gebruiken om je plateaus te doorbreken! Wil jij één-op-één trainen, je pull-ups verbeteren of brainstormen hoe we je (zwakke) onderrug / benen kunnen aanpakken? RaysTraining is er voor je! 

 

Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken! 

 

Ray