Valery
Valery
Nutrition Hormoonfactor Coach, Moeder, Toegankelijk, Spontaan, Chocolade, Uiteten

Mijn eerste aanraking met CrossFit, was toen ik mee was geweest met mijn partner Sylvester naar een “bring a friend’’ day in CrossFit Castricum. Aangezien ik alle sporten maar een blauwe maandag doe, ging ik hierook vanuit. Maar, nee dit was een blijvertje!  Meteen verslaafd! Toch ook heel spannend dat CrossFit taaltje want ik snapte nooit wat er op het bord stond. Gelukkig werd iedere oefening uitgelegd ;). De sfeer, diversiteit van de sport en de snelle progressie die je maakt, maakte dat ik steeds weer terug kwam. Dit wilde wij zelf ook creeeren in onze woonplaats Alkmaar. En dit is gelukt!

In 2019 heb ik samen met Sylvester CrossFit Sero opgericht. We groeide al snel uit ons jasje en zijn in 2020 uitgebreid naar ook het pand naast ons. Vanaf toen meer lesaanbod, meerdere coaches en heb ik van mijn passie voor eten, om kunnen zetten in mijn werk als nutrition hormoonfactor coach. Inmiddels heb ik meer dan 100 mensen binnen en buiten CrossFit begeleidt en goede resultaten behaald. We bieden diverse trajecten aan gericht op het afvallen, aankomen, hormoon balans en ook vrouwen die aankomend moeder worden of net bevallen zijn en het sporten weer willen opbouwen. Mooi om te zien, hoe onzeker de mensen binnen stappen en einde van het traject stralend weer naar buiten stappen.

Naast mijn werk als mede-eigenaar van CrossFit Sero en Nutrition hormoon coach, ben ik moeder van 6 kinderen waarvan 2 bonus kinderen en een tweeling met Sylvester. In de overige uren, hou ik nog tijd over voor winkelen, sauna bezoeken, uiteten en het sociale leven met familie en vriendinnen.