Informeer nu
Sero Nutrition & Lifestyle coaching
Sero Nutrition & Lifestyle coaching

Goed dat je de eerste stap hebt gezet om op deze site te komen kijken!

Ben jij klaar om te veranderen? Niet tevreden met jezelf en je weer energiek voelen? Ooit gedacht dat hormonen ook een rol hierin kan spelen?

Willen afvallen en/of spiermassa willen opbouwen en je hormonen weer in balans krijgen?

Je hebt vast al meerdere dieeten gehad, je valt een paar kilo af en vervolgens kom je weer aan. Bij ons is elk mens uniek en heeft ieder, een andere plan van aanpak nodig.

Je wil weten wat je moet eten op een dag, hoeveel en wanneer en vooral om je ook weer lekker in je vel te voelen. Wij zijn er voor om jou hierbij te helpen. En dat je wel naar feestjes kan, en dat je sporten een keer over kan slaan.

Je bent helemaal klaar met klachten zoals: moodswings, slecht slapen, PMS, PCOS, onvruchtbaarheid, acne, (pre)menopauze klachten en weinig energie. Een perfect schema bestaat niet, maar aan de hand van jouw doelen en gesprekken die ik met je zal hebben, kijken we naar de beste plan van aanpak voor jou!

Je zal bewust worden van jezelf, je gedrag, bepaalde eetgewoontes. En nee, het is geen dieet. Wij geven je een verandering van je levenstijl, waardoor je een blijvend resultaat hebt.

Wij bieden diverse trajecten aan zodat we zo gericht mogelijk kunnen coachen. Ook bieden wij een speciaal traject voor zwangere aan en voor vrouwen die net bevallen zijn.

Valery de Groot

Nutrition coach en eigenaar van CrossFit Sero

Ik ben er van overtuigd dat je alles kan eten, maar alles met mate. Ik ben zelf moeder van 6 kinderen waarvan 2 bonus kinderen en heb tot een week vóór dat de tweeling is geboren nog gesport. Zwanger, net bevallen of niet? Ik help je hierbij om verstandige keuzes te maken over je voeding en leeftijl. Ik ben nutrition hormoonfactor coach om patronen te herkennen, eetgedrag te herkennen en dat te doorbreken, zodat jij zowel geestelijk en lichamelijk weer lekker in je vel gaat voelen. Niet een dieet wat je “moet vol houden’’ maar een levenstijl die jouw persoonlijke doelen ondersteunen.

Aanmelden
Stuur een mail naar seronutrition@crossfitsero.nl en geef aan voor welk traject en wanneer jij, je wilt aanmelden . Valery neemt binnen 2 dagen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

Platina

Dit is het meest uitgebreide traject wat Sero aanbiedt en is speciaal voor mannen en vrouwen waarbij de hormonen alle kanten opgaan en die willen afvallen/ willen aankomen en begeleiding willen in het sporten
Lees meer

Diamant

Dit traject is speciaal voor mannen en vrouwen die willen afvallen of willen aankomen en persoonlijke begeleiding wilt in het sporten.
Lees meer

Goud

Dit traject is speciaal voor mannen en vrouwen waarbij de hormonen alle kanten opgaan en die willen afvallen of willen aankomen.
Lees meer

Zilver

Dit traject is speciaal voor vrouwen die zwanger of kortgeleden bevallen zijn, waarbij de hormonen alle kanten opgaan, weer willen sporten en lekker even weg te zijn van de drukke thuissituatie, even tijd voor jezelf.
Lees meer

Brons

Dit traject is speciaal voor de mensen die weinig energie hebben en weer lekker willen voelen in je vel en vooral jezelf weer willen zijn.
Lees meer

IJzer

Dit traject is speciaal voor mannen en vrouwen die willen afvallen of willen aankomen.
Lees meer