Informeer nu
Sero Nutrition & Lifestyle coaching
Sero Nutrition & Lifestyle coaching

Goed dat je de eerste stap hebt gezet om op deze site te komen kijken!

Ben jij klaar om te veranderen? Niet tevreden met jezelf en je weer energiek voelen?

Willen afvallen en/of spiermassa willen opbouwen?

Je hebt vast al meerdere diëten gehad, je valt een paar kilo af en vervolgens kom je weer aan. Bij ons is elk mens uniek en heeft ieder, een andere plan van aanpak nodig.

Je wil weten wat je moet eten op een dag, hoeveel en wanneer? Wij zijn er voor om jou hierbij te helpen. En dat je wel naar feestjes kan, en dat je sporten een keer over kan slaan.

Een perfect schema bestaat niet, maar aan de hand van het intake formulier, doelen en gesprekken die ik met je zal hebben, kijken we naar de beste plan van aanpak voor jou!

Je zal bewust worden van jezelf, je gedrag, bepaalde eetgewoontes. En nee, het is geen dieet. Wij geven je een verandering van je levenstijl, waardoor je een blijvend resultaat hebt.

Valery de Groot
Nutrition coach en eigenaar van CrossFit Sero
Ik ben er van overtuigd dat je alles kan eten, maar alles met mate. Ik help je hierbij om verstandige keuzes te maken over je voeding. Ik ben nutrition coach om patronen te herkennen, eetgedrag te herkennen en dat te doorbreken, zodat jij zowel geestelijk en lichamelijk weer lekker in je vel gaat voelen. Niet een dieet wat je “moet vol houden’’ maar een levenstijl die jouw persoonlijke doelen ondersteunen.

Hoe werkt het programma en voor wie is het geschikt?

  • Iedereen die vet wil verliezen of in spieren wil aankomen.
  • 1e maand, wekelijks een persoonlijk 1- op-1 coachgesprek en een lichaamsanalyse met een profesionele weegschaal waarbij je spiermassa, vetpercentage, viscerale vetwaarde, botmassa en vocht op te zien krijgt. Vanaf de 2e maand om de week een lichaamsanalyse en een 1- op-1 coachgesprek om te kijken of wij nog de juiste koers varen of anders eventueel aanpassen.
  • Minimaal 2x per week sporten bij CrossFit Sero, andere sport of 4x per week home workouts volgen, van Valery via YouTube.
  • Minimale afname “Nutrition & lifestyle coaching”; 3 maanden
  • Kosten; € 89,- per maand exclusief het sportabonnement voor de CrossFitlessen.
  • Deelnemen in de groepsapp van Sero Nutrition. Waarbij we recepten kunnen delen en ook elkaar kunnen motiveren.
  • Dagelijks via whats app en mail te bereiken voor vragen, en binnen 2 uur antwoord.

De mensen die hun doel al behaald hebben

 

Aanmelden
Stuur een mail naar info@crossfitsero.nl, laat je telefoonnummer achter en geef aan dat jij, je wilt aanmelden voor het Sero Nutrition traject. Valery neemt binnen 2 dagen contact met je op om een afspraak in te plannen.